Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

A Thermal Patika 1991-ben nyitotta meg a kapuit mint Debrecen első magánpatikája. Azóta is folyamatosan várjuk kedves betegeinket hétköznaponként 9-18 óráig a Nagyerdő szívében, a Termál fürdő 1. emeletén.

Szakképzett csapatunk örömmel áll rendelkezésére, gyógyszerkincsünket folyamatosan bővítjük, hogy megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb készítményeket.

Gyógyszertárunkban a Magyarországon törzskönyvezett és nagykereskedelemben beszerezhető gyógyszerek szinte teljes palettája megtalálható. Amennyiben mégis olyan készítményt keresne, amely aktuálisan nincs készleten patikánkban, (amennyiben lehetséges) legkésőbb másnapra beszerezzük Önnek.

Saját krémeink széles választéka várja betegeinket, így például a közkedvelt kézkrémünk, vagy a sarokpuhító krémünk, de napozás utáni olajat, vagy popsikenőcsöt is készítünk. Akár 1 napon belül vállaljuk az orvos által előírt egyedi receptek (ún. magisztrális készítmények) elkészítését is. Fitotéka, drogéria, gyógynövény termékeink skáláját folyamatosan bővítjük, figyelemmel kísérjük az új készítmények megjelenését.

Gyógyszertárunk Dr. Luigi gyógypapucsot forgalmaz, melyet legkésőbb 2 héten belül postaköltség ellenében házhoz is küldünk.
Patikánk FER14, Androgarde, valamint Magnegold termékeket forgalmaz.
Vichy dermokozmetikumok széles választéka várja vásárlóinkat.

Gyógyszertárunkban bankkártyás fizetési lehetőség van, egészségpénztári kártyával rendelkező betegeink részére számlát tudunk kiállítani.

   

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1896593