.
Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

OGYEI logo hivA gyógyszerek használata kedvező hatásaik mellett kellemetlen, sőt, akár veszélyes mellékhatások kialakulásával is járhat. Élete során szinte mindenki szed gyógyszereket, egyszerre akár többet is, mely a legtöbb esetben semmilyen problémát nem okoz. Azonban, minden gyógyszernek vannak kockázatai, mely néhány emberben mellékhatások kialakulásához vezet.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: OGYÉI
Gyógyszer- (és/vagy gyógynövény, étrendkiegészítő) mellékhatás bejelentésére ide kattintva van lehetőség!

covid gyerek 3A magyarországi alapellátó gyermekgyógyász szakmai szervezetek közös állásfoglalása a gyermekek COVID-19 szűrésével kapcsolatban
A koronavírus járvány harmadik hullámban jóval több megbetegedés fordul elő a gyermekek között, mint az első, vagy akár a második hullám során.

Poszt covid 1Ön is átesett a COVID-19-fertőzésen? Mégis úgy érzi, mintha egészsége nem lenne a régi? Esetleg negatív már a tesztje, de a szagokat, ízeket mégsem érzi, vagy komolyabb panaszai is vannak? Mit tehet a javulás érdekében, hogy visszanyerje az erejét, és milyen panaszok esetén kell ismét orvoshoz fordulnia?
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

TesztMilyen vizsgálatra ajánlott elmenni a különböző korosztályok képviselőinek 21-45, valamint 45 éves kor felett, hiszen így sokkal nagyobb az esély a teljes gyógyulásra és egészségünk megőrzésére.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Egészségkalauz

Labor szures 3A XXI. században (szemben a XIX. és XX. századdal) már nem a különböző fertőzések jelentik a legnagyobb egészségügyi problémát, hanem az egyre több embert érintő krónikus megbetegedések. A szűrővizsgálatok célja a betegségek és egyes betegségmegelőző állapotok korai felismerése, lehetőleg a tünetmentes szakban, amikor a biológiai elváltozás már kialakult, de klinikai tünetek még nem jelentkeznek, a beteg panaszmentes.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1885427