.
Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

Magnerot tablettaA Magnerot tabletta ásványi anyag, ezen belül magnézium-tartalmú készítmény. Magnéziumhiány megelőzésére és kezelésére javasolt. Alkalmazható a sima- és harántcsíkolt izomzat görcsös állapotai, így az éjszakai lábikragörcs, fokozott ideg-izom ingerlékenység kezelésére, ha az izomműködés zavarának oka a magnéziumhiány.

Magnosolv granulatumMagnéziumhiány megelőzésére és megszüntetésére alkalmazott készítmény, ha nincs szükség parenterális (a tápcsatornát megkerülő) kezelésre. Magnéziumhiány elsősorban krónikus stressz, terhesség és szoptatás ideje alatt, máj- és hasnyálmirigy betegségei, vesén keresztül történő veszteség, a gyomor-bél rendszeren keresztül történő veszteség esetén alakul ki.

Beres Magnezium 250 mg B6 filmtablettaA magnéziumnak a sejt anyagcserében betöltött szerepe kulcsfontosságú, elősegíti a szervezet alkalmazkodását a jelentős szellemi és fizikai igénybevételhez. Hozzájárul a szívizom, az izmok és az idegrendszer egészséges működéséhez. A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását.

Magnesium Sandoz 243 mg pezsgotablettaA Magnesium-Sandoz 243 mg pezsgőtabletta magnéziumot tartalmazó ásványi anyag készítmény. A magnéziumhiány kezelésére alkalmazható, ha az megfelelő étrenddel nem pótolható.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1885254